In het AZ Stadion ontwierp architectenbureau ZJA het skyboxinterieur voor bouwbedrijf Midreth. Sfeerbepalend zijn een koperen bar, een notenhouten wand en voetbalgerelateerde inrichtingselementen.

Wie in een willekeurig stadion een rijtje skyboxen bezoekt zal constateren dat drie interieurthema's overheersen: pogingen tot huiskamergezelligheid (open haard, prullaria), pogingen tot modern design (kaal, kaarsrecht, schreeuwende kleuren) en pogingen tot een horecasfeer (bruine kroeg, Irish Pub, Grand Café etc).

Opvallend afwezig is de skybox als visitekaartje van de sponsor. De skybox van Midreth in het AZ-stadion koppelt comfort aan corporate identity. Weggezakt in comfortabele groen leren fauteuils of een royale bank worden aanwezigen omringd door een notenhouten wand met foto's van gerealiseerde projecten. De bar is geheel voorzien van koperbeslag.

Opvallend element in de ruimte vormt een ovalen uitsparing in het plafond: een 'lantaarn' die niet alleen de ruimte verlicht, maar ook een rondblik biedt in het stadion in de vorm van een 360 graden afbeelding van het stadion. Op de ovalen vergadertafel keert het thema voetbal terug in de vorm van veldmotieven in groen en wit leer.

De skybox in het AZ-stadion is de tweede die ZJA voor Midreth ontwierp (zie ook FC Utrecht).