Al jong leerde zijn oom, een Parijse architect, hem in perspectief tekenen. Het was boeiend de ruimte te veroveren, bijna grijpbaar te maken met een stel meetbare lijnen. Dat was iets waar hij heel graag goed in wilde worden. Tijdens de HBO studie bouwkunde liep hij stage bij een architectenbureau en door de nauwe samenwerking met de architect raakte steeds meer gefascineerd door het ontwerp-proces. Dat zette hem ertoe aan naar de TU Delft te gaan.

‘Voor mij kwam alles bij elkaar toen ik vanuit het concept van duurzaam ontwerp me met materialisatie ging bezighouden. Daar opende zich een boeiende wereld. Het maakte iets van een uitvinder in me wakker. Als afstudeerproject maakte ik een ontwerp voor het duurzaamheidshoofdkwartier van de Verenigde Naties in New York. Het leverde me een eindcijfer 9 op en ook nog een Archiprix nominatie. Een enorme kick.’

Hij wil zich met zijn solide technische achtergrond en zijn interesse voor vernieuwing in ontwerp en materialen ontwikkelen tot een allround architect, met een specialisatie in detailleren. ZJA ziet hij als een logische plek om te werken, waar vernieuwend en verkennend denken wordt gestimuleerd en hij kan werken aan het soort projecten dat hij het meest interessant vindt, zoals sportgebouwen. Of aan unieke projecten, zoals de Diamantbeurs, waar een monument wordt hersteld en tegelijkertijd nieuwe, eigentijdse functies worden ingepast.