Golf is een sterk groeiende sport in Nederland. Op basis van duidelijke trends in de markt en een visie voor de toekomst van golf, biedt de geplande Indoor Golf Arena, 's werelds grootste en meest diverse Indoor Golf Centrum, een unieke en ongeevenaarde golfervaring.

De faciliteiten van Indoor Golf Arena omvatten onder meer 12.000 m2 kunstgras trainingsfaciliteiten, 20 state-of-the-art golf simulators en een onconventionele driving range, gecombineerd met een 4-sterren, 200 kamers tellend hotel.
Het doelpubliek is gevarieerd: het bedrijfsleven treft uitgebreide zakelijke faciliteiten, een lounge en een uitstekend restaurant aan, waar werken, netwerken en ontspannen kan worden gecombineerd. Het brede publiek, met inbegrip van internationale toeristen, zullen kunnen genieten van wellness en golf fitness faciliteiten, evenals een aantal golf gerelateerde flagship stores. Beiden kunnen golf oefenen op een breed scala van state of the art golf simulators, kunstgras oefenfaciliteiten, hitting bays en driving ranges.
De kosten worden geraamd op enkele tientallen miljoenen euros, afhankelijk van de lokale omstandigheden. Met een verwachtte 150.000 bezoekers per jaar, zal Indoor Golf Arena worden ontwikkeld in de Amsterdam Metropolitan Area.
Verschillende investeerders hebben reeds interesse getoond in de ontwikkeling van Indoor Golf Arena. Naast de ontwikkeling in Nederland, is de lange termijn visie er ook op gericht om het concept in andere markten te ontwikkelen.

Opdrachtgever: Outstanding Enterprises

Project : 0716