Bouwbedrijf Midreth, ontwikkelaar en aannemer van de renovatie en uitbreiding van het FC Utrecht stadion Galgenwaard, wilde een specifiek voor hen ontworpen inrichting voor hun eigen skybox in het stadion. In deze relatief beperkte ruimte moet zowel kunnen worden ontvangen, vergaderd, gedineerd, geborreld, feest gevierd en natuurlijk van de voetbalwedstrijd genoten worden.

Om aan al deze wensen tegemoet te komen is een dynamische inrichting ontworpen met een bijzondere rol voor een verstelbare tafel. Via een druk op de knop op het bedieningspaneel aan de wand is de tafel niet alleen in hoogte verstelbaar, maar ook te voorzien van uitklapbare delen die het tafeloppervlak vergroten. De bewegingen van de tafel worden elektronisch gestuurd.

Langs een zijwand is een lange rood leren bank met grote gecapitonneerde kussens gemaakt. Als de verstelbare tafel in de eetstand word gezet, wordt (eveneens elektronisch) het deel van de bank grenzend aan de tafel omhoog gebracht, zodat comfortabel gegeten kan worden. Rond de tafel worden naar behoefte extra klapstoelen geplaatst die worden opgeslagen in een stoelenlade in de roest vast stalen kastenwand tegen de achterwand van de skybox.

Na het diner wordt de tafel in de hoge stand gezet, de bank zakt weer tot het niveau van de rest van de luie bank. De zijvleugels van de tafel klappen naar beneden en het tafelblad dient als bar.
Tijdens de voetbalwedstrijd zijn de verrichtingen van de spelers vanaf het balkon te volgen en te zien op het platte plasmascherm wat geïntegreerd in de kastenwand is opgenomen.

De wanden zijn afgewerkt met een systeem van afneembare aluminium platen en verwisselbare foto’s. Deze zijn bevestigd met klitteband om het verwisselen ervan eenvoudig te maken. De foto’s tonen recente projecten van Midreth. De lege platen zijn bedoeld als gastenboek, waarop bezoekers uiting kunnen geven aan hun gevoelens over de wedstrijd en het verblijf in de skybox.

Het plafond is gemaakt van rvs bakkersgaas, stalen staafjes die met rvs draad aan elkaar geweven worden. Tussen de banen in het plafond zijn blauwe lichtlijnen aangebracht, gecombineerd met halogeen spotjes die de foto’s op de wanden aanlichten.