Vacancy

Computational design specialist

Ter ondersteuning van onze projecten en onze R&D-afdeling zijn wij per direct op zoek naar een zeer gemotiveerde en getalenteerde specialist op de interface tussen Computational Design en Building Information Modelling (BIM).

Wat breng je mee?

Je hebt ruime ervaring met een object georiënteerde programmeertaal (C#, Visual Basic en/of Python) in combinatie met Rhino/Grasshopper en Dynamo en bent in staat om vanuit deze programmatuur het geometrie- en datamanagement naar Revit/BIM te structureren. Ervaring met Rhino.Inside.Revit is hierbij vereist. 

Een bouwkundige opleiding en/of affectie met de architectuur is een pré.

Wil je bij ons komen werken, mail dan je sollicitatiebrief, cv en portfolio in pdf-formaat naar: werk@zja.nl t.a.v. Annemie Stijns. 

Voor vragen over de vacature of ons bureau: 020 535 22 00

Wat ga je precies doen?

Jij bent nauw betrokken bij de uitwerking van de ontwerpen, vanaf het voorontwerp tot en met de uitvoering van infrastructuur, sportgebouwen en stedenbouw projecten. Je stuurt aan in de technische en de BIM uitwerkingen, dit doe je als teamlid in een projectteam met architecten en bouwkundige ontwerpers. 

Met jouw ervaring zet je, gemakkelijk de details op die het ontwerp versterken, aan de regels voldoen en uitvoerbaar zijn. Ten aanzien van de kwaliteit en het proces ben je kritisch op constructief vlak van je eigen werk, maar ook op het werk van je collega’s om in goede samenwerking tot een goed resultaat te komen. 

Je plant de werkzaamheden en bewaakt het budget binnen de uitwerkingsfasen van al jouw projecten. Je kunt makkelijk schakelen in de variatie aan projecten en fasen waarin je werkt. 

Je hebt ruime ervaring in de efficiënte toepassing van 3D uitwerking en BIM in Revit, dit is een belangrijk aspect in jouw projecten. Je bent goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en schroomt niet om deze zelf ook toe te passen. 

Je kunt op een fijne manier de collega’s aansturen die gezamenlijk met jou het ontwerp uitwerken. In de uitwerkende en uitvoerende fasen pak je de externe contacten met opdrachtgevers en andere adviseurs in de uitwerkende en uitvoerende fasen vanzelfsprekend op.

Je werkt in autonome multidisciplinaire projectteams, in wisselende samenstelling, aan nationale en internationale projecten. Je wilt verder groeien in het coördineren van werkpakketten en projecten. Je adviseert klanten vanuit jouw expertise en je initieert met collega’s nieuwe projecten.