Vacancy

Structural engineer (junior/medior)

We zijn op zoek naar een junior/medior structural engineer met ervaring in computational design. Wil jij je constructieve kennis gebruiken om elegante en efficiënte constructies te creëren? 

Wij zijn ZJA. Architecten, ingenieurs onderzoekers en uitvinders.

Opgericht in 1990 is ZJA inmiddels uitgegroeid tot een architectenbureau met meer dan 40 medewerkers. Wij werken aan uiteenlopende (inter)nationale projecten op met name het gebied van infrastructuur, sport en vrije tijd. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een junior/medior Structural engineer.

Het constructieve en het creëren van ruimtes - het oplossen en ontwerpen - gaan bij ZJA hand en hand. In die zoektocht naar de beste combinatie van techniek en esthetiek maken zowel duurzaamheid als innovatieve technologieën, zoals parametrisch ontwerp, integraal deel uit van ons ontwerpproces. Op ons bureau doen we meer dan alleen ontwerpen. Want de mooiste dingen maak je als je dingen deelt, en samen plezier hebt in je vak.

We zijn als architecten betrokken bij o.a Startstation E-lijn in Den Haag, het Lightrail Systeem R&D project in Zuid-Korea en Theunisbrug in België.

Het evenementengebouw Silt in Middelkerke en Capital C Amsterdam (de voormalige Diamantbeurs in Amsterdam) zijn recente voorbeelden van ons werk in Sports & Leisure.

Functieomschrijving

Ontwerpen vereist een combinatie van creativiteit en probleemoplossend denken. Het inzetten van computational design methoden, waaronder AI, maakt integraal deel uit van onze manier van werken. 

We zijn op zoek naar een junior/medior structural engineer met ervaring in computational design. Wil jij je constructieve kennis gebruiken om elegante en efficiënte constructies te creëren? We geloven dat de beste ontwerpen ontstaan wanneer architectuur en engineering samensmelten in één team, in één workflow. Je kunt ons helpen om onze constructieve ontwerptools uit te breiden en te werken aan uitdagende projecten op zowel constructief als architectonisch vlak.

Wat breng je mee?

Het minimale opleidingsniveau dat wij zoeken is -WO Civil- of Structural engineering .

Ervaring met Grasshopper en een sterke interesse in architectuur is vereist. Ervaring met brugontwerp en Karamba3D en enige kennis van programmeertalen zoals C#,  of Python, is een pre.

Mis je ervaring met bepaalde software dan biedt ZJA interne opleidingen aan.

Wat bieden wij?

Wij bieden een open en uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Ook bieden wij een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO voor architectenbureaus. Indien nodig bieden wij ook een Nederlandse taalcursus voor niet Nederlandssprekenden. 

Ervaring is voor ons ondergeschikt aan motivatie, ambitie en talent.

Solliciteren?

Wil je bij ons komen werken, mail dan je sollicitatiebrief, cv en portfolio in pdf-formaat naar: werk@zja.nl t.a.v. Annemie Stijns.

Voor vragen over de vacature of ons bureau: 020-535 22 00