02.06.2021

Kay Oosterman, project architect parametrisch ontwerpen bij architectenbureau ZJA, maakt deel uit van de jury van de 24H ontwerpcompetitie van INDESEM (The InternationaI Design Seminar) georganiseerd door de faculteit Bouwkunde van de TU Delft en BK Talks op 3 juni.

INDESEM.21 - Datascape

INDESEM, het internationale architectuurcongres van de Technische Universiteit Delft, brengt om de twee jaar architectuurstudenten, architecten en docenten samen om een innovatief en actueel thema te bespreken binnen de architectuur. Dit jaar is het thema van INDESEM.21 ‘Datascape’. Wat is de impact van Big Data op ons ontwerpproces en fysieke ruimtes? Hoe kan data – over hoe mensen leven, ademen en bewegen door de projecten die we maken – onze toekomstige architectonische ontwerpen beïnvloeden?

Jury panel ontwerpwedstrijd

Naast lezingen en workshops werken studenten tijdens INDESEM.21 ook aan een ontwerpopdracht, de 24H-competitie. Op 3 juni zal de jury, bestaande uit Kay Oosterman (project architect parametrisch ontwerpen bij ZJA), Astrid Piber (partner van UNStudio), Chris van Duijn (partner van OMA) en Winy Maas (oprichter van MVRDV), feedback geven op de door studenten ingediende ontwerpen en de winnaar bekendmaken. Daarnaast gaan zij met elkaar in gesprek over de impact van Big Data op ons ontwerpproces en fysieke ruimtes. De discussie zal worden geleid door Indira van ’t Klooster, directeur van Arcam.

Livestream
De discussie en de bespreking van de resultaten van de ontwerpcompetitie zijn via een livestream te zien op 3 juni om 18 uur op Zoom: Livestream jury panel INDESEM.21.