Nieuws

ZJA en DAY lanceren nieuw magazine NEXT

21.06.2018

NEXT - Venues of the future

Op 3 juli lanceert ZJA Zwarts & Jansma Architecten samen met DAY Creative business partners een nieuw magazine; NEXT. In dit magazine presenteren we onze visie op ‘Venues of the future’, onszelf en ons werk. Tegelijkertijd willen we een platform bieden aan atleten, sport marketing consultants, managers van voetbalclubs en multifunctionele centra zoals Rotterdam Ahoy en MartiniPlaza in Groningen.

Na de succesvolle samenwerking aan het legendarische vernieuwde schaatsstadion Thialf in Heerenveen en het winnen van een German Design Award 2018 voor het ontwerp, besloten ZJA en DAY om samen een magazine te maken; NEXT. Het is een roep naar geestverwanten, een presentatie bedoeld voor toekomstige partners en een uitnodiging om samen met ons op reis te gaan naar de sport- en vrijetijdsgebouwen van de toekomst.

Deze ‘Venues of the future’ zullen meer en meer functioneren als openbare woonkamers, een derde plek om naast huis en werk te zijn en verder worden geïntegreerd in de stedelijke omgeving, in de nabijheid van winkels en kantoren. Ze zullen waarschijnlijk scholen of gezondheidszorgfaciliteiten huisvesten en belangrijke voorlopers zijn voor innovatie in duurzaam bouwen, afvalbeheer en mogelijkheden bieden om bedrijven en onderwijs met elkaar te verbinden.

Als u graag een exemplaar van het magazine NEXT wilt ontvangen dan kunt u een e-mail sturen naar info@zja.nl.

 

Gerelateerd

Project

Magazine NEXT - Venues of the future

Na de succesvolle samenwerking aan het legendarische vernieuwde schaatsstadion  Thialf in Heerenveen en het winnen van een  German Design…

Lees meer