Nieuws

Digitale versie magazine NEXT nu online beschikbaar

27.09.2018

Vandaag tonen we trots de volledige digitale versie van het magazine NEXT - Venue of the future. Na de succesvolle lancering begin juli deelden we inkijkjes uit NEXT. Het magazine wordt echter het best gepresenteerd in zijn volle glorie.

Na de succesvolle samenwerking aan het legendarische vernieuwde schaatsstadion Thialf in Heerenveen en het winnen van een German Design Award 2018 voor het ontwerp, besloten ZJA Zwarts & Jansma Architecten en DAY creative business partners om samen een magazine te maken; NEXT. Het is een roep naar geestverwanten, een presentatie bedoeld voor toekomstige partners en een uitnodiging om samen met ons op reis te gaan naar de sport- en vrijetijdsgebouwen van de toekomst.

Deze ‘Venues of the future’ zullen meer en meer functioneren als openbare woonkamers, een derde plek om naast huis en werk te zijn en verder worden geïntegreerd in de stedelijke omgeving, in de nabijheid van winkels en kantoren. Ze zullen waarschijnlijk scholen of gezondheidszorgfaciliteiten huisvesten en belangrijke voorlopers zijn voor innovatie in duurzaam bouwen, afvalbeheer en mogelijkheden bieden om bedrijven en onderwijs met elkaar te verbinden.

Door op [ ] te klikken in de bovenstaande afbeelding, wordt het magazine NEXT als volledig scherm weergegeven.

 


Gerelateerd

Project

Magazine NEXT - Venues of the future

Na de succesvolle samenwerking aan het legendarische vernieuwde schaatsstadion  Thialf in Heerenveen en het winnen van een  German Design…

Lees meer