Nieuws

Nieuwe website!

Architecten, onderzoekers, ingenieurs en uitvinders. Wij zijn ZJA. En met trots presenteren wij onze nieuwe website! Waarop wij niet alleen het eindresultaat laten zien, maar ook hoe we werken, denken en wie we zijn. Kijk rustig rond, en laat je inspireren. 

Volop inspiratie

Annemarie de Weijer (PR & Communicatie): “Op onze nieuwe website laten we niet alleen onze prachtige projecten zien, maar geven we ook inzicht in het creatieve ontwerpproces van ZJA. Ontdek onze ontwerpfilosofie, benadering van duurzaamheid, manier van denken en unieke expertises. Nog meer inspiratie opdoen? Lees dan vooral ook de persoonlijke verhalen van de mensen achter dit alles op onze team pagina.”

Onderzoeken, testen, maken en samen werken

ZJA is een architectenbureau met een uitvindersmentaliteit, opgericht in 1990 door Moshé Zwarts en Rein Jansma als Zwarts & Jansma Bureau voor architectuur en productontwikkeling. Nog altijd ontwerpt ZJA vanuit het maken. En gaan constructie en het creëren van ruimtes - oplossen en ontwerpen - hand in hand. 

 

Onderzoeken, testen, maken en samen werken. Dat is wat uiteindelijk resulteert in al die prachtige projecten. Waar ZJA - een bevlogen, internationaal team van architecten en ingenieurs onder leiding van Rob Torsing, Reinald Top, Ralph Kieft, Erik Smits en Kay Oosterman - zo ontzettend trots op is!