Nieuws

ZJA gecertificeerd voor Safety Culture Ladder

ZJA is als een van de eerste architectenbureaus in Nederland gecertificeerd op trede 3 van de Safety Culture Ladder. Deze ‘Veiligheidsladder’ meet aan de hand van vijf treden het veiligheidsbewustzijn in een bedrijf, en stimuleert het bewust veilig handelen van de medewerkers.

Het behalen van een trede 3 certificering van de Safety Culture Ladder is bijzonder voor een architectenbureau. De externe auditor was niet alleen onder de indruk van het veiligheidsbewustzijn binnen ons bureau, maar ook van de sterke en open bedrijfscultuur bij ZJA. Daar zijn we dan ook heel trots op.

Rudo Koot, architect ZJA

Veilige en gezonde werkomgeving

Op werkplekken met een hoog veiligheidsrisico, zoals bij bouwbedrijven, is veiligheidsbewustzijn letterlijk van levensbelang. Maar ook voor de bedrijven met wie zij samenwerken is een certificering essentieel.

Rudo Koot: “Het is belangrijk dat de Safety Culture Ladder in de hele keten kan worden toegepast, en ook op het gebied van veiligheid de samenwerking tussen alle partners optimaal kan verlopen.

We kijken er dan ook naar uit om ons in te blijven zetten voor een optimaal veiligheidsniveau binnen ons kantoor, onze projecten en de bouwplaatsen die we bezoeken.